top of page
photo_2023-02-17 10.04_edited.png

Fakhri Aslani

welkom | اهلا†وسهلا†| bienvenue | Ласкаво просимо | خوش†آمدی†| willkommen | 歡迎

Mijn naam is Fakhri Aslani en ik help jou graag met alles waar je tegenaan loopt in

Nederland. Voel je je alleen of afgewezen, ben je op zoek naar jouw plek in de maatschappij of heb je een luisterend oor of helpende hand nodig? Ik ben er voor je en help je graag verder op weg. Geen zorgen: het is helemaal gratis.

“Ik wil dat iedereen

voelt: jij mag er zijn”

  • Facebook
  • Instagram

Mijn Verhaal

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik geef cognitieve gedragstherapie en ben doktersassistent in psychiatrische praktijk.

Daarnaast werk ik als vrijwilliger voor de christelijke gemeente in Amsterdam. Hierbij sta ik klaar voor iedereen die dat nodig heeft. Of je nou moslim, jood, christen of atheist bent, of je uit Syrië komt, uit Oekraïne, Afghanistan, Iran, Rusland of Somalië: iedereen kan bij mij terecht en iedereen kan ik helpen.

 

Wanneer kan ik jou helpen?

Je kunt mijn hulp vragen voor elk probleem dat je hebt: of het nou gaat om ouders die moeite hebben met het opvoeden van kinderen met twee culturen, mensen die zonder werk thuis zitten of mensen die op straat leven, mensen met depressieve klachten of mensen die het gevoel hebben niet bij de maatschappij te horen. Met elk probleem mag je mij bellen en kijk ik of ik je kan helpen.

 

Als ik je zelf niet kan helpen, dan stuur ik je door naar iemand die dat wel kan. Omdat ik een groot netwerk heb en in verbinding sta met veel mensen en instanties in Nederland, kan ik je wegwijs maken in Nederland. Ik kan je bijvoorbeeld helpen stappen te zetten naar een opleiding die bij je past, het vinden van een uitdagende stageplek waar je je verder kan ontwikkelen of een baan waar je direct aan de slag kan. We zorgen dat jij langzaamaan weer je plek kan vinden in de maatschappij.

Ook als je juist geen doel meer hebt in het leven, of het allemaal niet meer weet, kan ik jou helpen om verder te komen en je plek te vinden in de nederlandse maatschappij.

 

Wat kan je verwachten?

In eerste instantie bied ik een luisterend oor en geef ik mensen wat tegenwoordig zo schaars is in de wereld: aandacht en liefde. Ik wil dat iedereen het gevoel heeft: jij bent belangrijk en jij mag er zijn. We kunnen bijvoorbeeld bellen, ergens koffie drinken of iets leuks gaan doen. We kijken welke problemen je hebt of wat je nodig hebt om verder te komen in het leven. 

 

Sommige mensen begeleid ik jarenlang, anderen hebben genoeg aan één gesprek. Mijn telefoon staat in ieder geval altijd aan: of het nou weekend is of midden in de nacht: ik ben er voor iedereen die hulp nodig heeft en je mag mij altijd bellen.

 

Ik weet zelf hoe het is om in de problemen te zitten, om je alleen te voelen en op zoek te zijn naar je plek in de maatschappij. Maar ik weet ook hoe je hier weer uitkomt. Juist daarom wil ik anderen daar ook bij helpen.

Contact

Meer weten over mij? Lees dan hier mijn biografie.

Of klik hier om contact met mij op te nemen.

06 - 

bottom of page